Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man nogensinde har kørt i tog eller bus i norge, ved man, at det i dag kæmpe set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller endnu flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig mange produkter udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller virker en iphone nærmest som en mellem mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse anderledes apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den gammeleste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den ægte iphone-model og særdeles med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, ægte design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er anderledes ved denne model frem for de diverse iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at røret kan mærke forskel på, hvor kræftigt eller småt kræftigt, man trykker på skærmen. derudover er kameraet også forbedret, og designet er også blevet ændret en smule, så man kan skelne denne version fra de diverse versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

handler du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge lille farverne sølv, guld, sort og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en anderledes variant.
hvis man køber en iphone hos tdc, hører der desuden et abonnement med til tdc, som funger som en pakkeløsning for køberen.