Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i lyntog eller bus i danmark, ved man, at det i dag kæmpe set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller adskillige, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig enormt mange ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller funger en iphone nærmest som en mellem mini-computer med hver og en dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og købe en masse diverse apps, så du altid har, hvad du nu end har brug for lige ved hånden. og nu kan den moderneeste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot version 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den originale iphone-model og særdeles med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, ægte design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er gammel ved denne model frem for de forskellige iphone-modeller, er alting.
nogle af de nyere produkter er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at telefonen kan føle forskel på, hvor kræftigt eller små svært, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet forandret en smule, så man kan skelne denne version fra de adskillige versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

handler du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge store farverne sølv, guld, blåt og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en brugt variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som fungerer som en pakkeløsning for køberen.