Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man nogensinde har kørt i lyntog eller bus i norge, ved man, at det i dag bredt set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller endnu flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller fungerer en iphone nærmest som en småt mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og købe en masse diverse apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den anderledeseste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den originale iphone-model og især med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, klassiske design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er gammel ved denne model fremad for de diverse iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere produkter er 3d-touch på skærmen, som bla. laver, at telefonen kan mærke forskel på, hvor stærkt eller lavere kræftigt, man trykker på skærmen. derudover er kameraet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne version fra de diverse versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge store farverne sølv, guld, rødt og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en moderne variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som funger som en pakkeløsning for handleren.