Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i godstog eller bus i norge, ved man, at det i dag kæmpe set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller endnu flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig mange ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller funger en iphone nærmest som en småt mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og købe en masse anderledes apps, så du altid har, hvad du nu end har brug for lige ved hånden. og nu kan den anderledeseste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den klassiske iphone-model og særdeles med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, ægte design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er ny ved denne model fremad for de diverse iphone-modeller, er alting.
nogle af de nyere produkter er 3d-touch på skærmen, som bla. laver, at røret kan mærke forskel på, hvor svært eller mindre rigtig hårdt, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne udgave fra de diverse versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge mellem farverne sølv, guld, sort og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en anderledes variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som funger som en pakkeløsning for handleren.