Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man nogensinde har kørt i godstog eller bus i danmark, ved man, at det i dag stort set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller adskillige, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig enormt mange produkter udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller virker en iphone nærmest som en småt mini-computer med allesammen dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og købe en masse diverse apps, så du altid har, hvad du nu end har brug for lige ved hånden. og nu kan den moderneeste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den ægte iphone-model og særdeles med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, ægte design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er gammel ved denne model fremad for de diverse iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at røret kan mærke forskel på, hvor robust eller lavere hårdt, man trykker på skærmen. derudover er kameraet også forbedret, og designet er også blevet forandret en smule, så man kan skelne denne udgave fra de forskellige udgaveer.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

handler du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge store farverne sølv, guld, sort og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en moderne variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et abonnement med til tdc, som fungerer som en pakkeløsning for handleren.