Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man nogensinde har kørt i godstog eller bus i sverige, ved man, at det i dag stort set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste produkter udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller funger en iphone nærmest som en store mini-computer med hver og en dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og købe en masse adskillige apps, så du altid har, hvad du nu end har brug for lige ved hånden. og nu kan den brugteste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den ægte iphone-model og især med version 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, klassiske design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er speciel ved denne model frem for de andre iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere produkter er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at telefonen kan føle forskel på, hvor hårdt eller småt stærkt, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne udgave fra de adskillige versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge store farverne sølv, guld, rødt og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en moderne variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et abonnement med til tdc, som virker som en pakkeløsning for handleren.