Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i tog eller bus i danmark, ved man, at det i dag kæmpe set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller adskillige, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller virker en iphone nærmest som en småt mini-computer med allesammen dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse adskillige apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den anderledeseste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot version 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den originale iphone-model og især med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, originale design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er speciel ved denne model fremad for de diverse iphone-modeller, er alting.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. laver, at røret kan mærke forskel på, hvor hårdt eller små hårdt, man trykker på skærmen. derudover er kameraet også forbedret, og designet er også blevet ændret en smule, så man kan skelne denne udgave fra de diverse versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

handler du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge lille farverne sølv, guld, gult og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en ny variant.
hvis man køber en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som fungerer som en pakkeløsning for handleren.