Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i godstog eller bus i norge, ved man, at det i dag kæmpe set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller endnu flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste produkter udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller funger en iphone nærmest som en lille mini-computer med allesammen dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse forskellige apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den moderneeste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot version 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den klassiske iphone-model og særdeles med version 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, klassiske design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er speciel ved denne model fremad for de adskillige iphone-modeller, er alting.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at telefonen kan mærke forskel på, hvor svært eller små stærkt, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet ændret en smule, så man kan skelne denne version fra de andre versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge mellem farverne sølv, guld, gult og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en brugt variant.
hvis man køber en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som virker som en pakkeløsning for handleren.