Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i lyntog eller bus i sverige, ved man, at det i dag højt set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller adskillige, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller fungerer en iphone nærmest som en lille mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse andre apps, så du altid har, hvad du nu end har brug for lige ved hånden. og nu kan den nyeste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot version 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den originale iphone-model og især med udgave 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, originale design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er speciel ved denne model fremad for de diverse iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere produkter er 3d-touch på skærmen, som bla. gør, at røret kan mærke forskel på, hvor hårdt eller lille rigtig hårdt, man trykker på skærmen. derudover er kameraet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne udgave fra de andre versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

handler du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge mellem farverne sølv, guld, sort og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en moderne variant.
hvis man handler en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som virker som en pakkeløsning for køberen.