Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i godstog eller bus i sverige, ved man, at det i dag bredt set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller adskillige, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig enormt mange ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller fungerer en iphone nærmest som en mindre mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse forskellige apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den gammeleste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot version 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den originale iphone-model og særdeles med version 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, ægte design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er gammel ved denne model frem for de adskillige iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. laver, at telefonen kan føle forskel på, hvor robust eller lavere stærkt, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne udgave fra de andre udgaveer.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge lille farverne sølv, guld, gult og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en moderne variant.
hvis man køber en iphone hos tdc, hører der desuden et abonnement med til tdc, som funger som en pakkeløsning for handleren.