Iphone 6s kan nu købes hos TDC


hvis man aldrig har kørt i lyntog eller bus i danmark, ved man, at det i dag bredt set er umuligt at køre med offentlig transport uden at se en eller flere, der sidder begravet i en såkaldt iphone.
en iphone er en mobiltelefon, som kan utrolig fleste ting udover at ringe og skrive sms’er.
i de nyere modeller virker en iphone nærmest som en store mini-computer med alle dens nyeste funktioner. nogle af funktionerne er feks. at du kan dovnloade og handle en masse anderledes apps, så du altid har, hvad du nu end har behov for lige ved hånden. og nu kan den anderledeseste, iphone 6s, købes hos tdc.

hvad er en iphone 6s?

en iphone 6s er en variant af den klassiske iphone. dette er blot udgave 6s, som er blevet forbedret siden den første model. denne variant har nogle ligheder med den klassiske iphone-model og især med version 6-modellen. nogle af disse ligheder er blandt andet det enkle, klassiske design, som man normalt ser det hos iphones. apple skriver selv, at det eneste, der er forskellig ved denne model frem for de forskellige iphone-modeller, er alprodukter.
nogle af de nyere ting er 3d-touch på skærmen, som bla. laver, at mobilen kan mærke forskel på, hvor hårdt eller lille stærkt, man trykker på skærmen. derudover er fotografiapparatet også forbedret, og designet er også blevet skiftet en smule, så man kan skelne denne udgave fra de adskillige versioner.

ved køb af en iphone 6s hos tdc

køber du desuden en iphone 6s hos teleselskabet tdc f.eks., kan man vælge lille farverne sølv, guld, gult og rose gold aluminium. den sidstnævnte farve er en anderledes variant.
hvis man køber en iphone hos tdc, hører der desuden et tilmeldning med til tdc, som funger som en pakkeløsning for handleren.